← Techstars Blog
ardes.bg

Вече 19 години “Ардес Информационни Технологии” ЕООД предлага специализирана консултация при покупка, поддръжка и сервиз на компютърна техника. Фирмата е създаден през 1996 г. във Варна от инж. Димитър Димитров и в момента има партньорски магазини в цялата страна, както и интернет магазин с разнообразни предложения и съвети. През 2014 г. отвори врати и най-големият магазин от „Национална верига Ardes.bg“ в град Варна, бул. Сливница 120.

Ако се интересувате от покупка на нов лаптоп, таблет, смартфон или аксесоари, в магазините ни ще намерите компетентни консултанти и голям избор от модели. Клиентите ни получават още:

– 30 дни време за тест;

– стоков кредит с 1% оскъпяване на месец;

– безплатна доставка;

– възможност за застраховка и още допълнителни услуги и гаранции.

В блога към сайта ще откриете интересни новини, класации и полезни насоки, а от безплатните ни ръководства може да научите повече за поддръжката и избора на компютърна техника.

Ние се стремим да участваме дейно в развитието на града, като продължаваме да подкрепяме местните културни и благотворителни събития. Съдействаме за организирането на различни конкурси, насърчаващи развитието на варненски ученици и студенти и търсим начини постоянно да обновяваме предлаганите продукти и услуги. Стараем се и да изненадваме приятно клиентите с нови промоции или интересни закачки.

Заповядайте в магазина и сайта ни, за да научите повече за нас или се абонирайте за нашия и-мейл бюлетин, за да разбирате първи за най-новите ни предложения!

Simeon Nikolov