← Techstars Blog

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е основано през 1993 година в гр. Варна от хора, обичащи автомобилите, скоростите и сервизите. Започва дейността си с продажба и лизинг на леки (нови и употребявани) автомобили. От 2001 година съсредоточава развитието си върху продажа и сервиз на тежкотоварни автомобили, автобуси, пожароспасителни автомобили, специализирана техника, сервиз с оригинални резервни части.

Дружеството предлага на клиентите си продукти на реномирани и доказали качеството и ефективността си марки.

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД е оторизиран дилър на IVECO от 2001 г. Основните продажбени-сервизни центрове се намират в градовете София, Варна и Бургас. В тях се извършва продажба и гаранционен и извънгаранционен сервиз на пълната гама (лека, средна и тежка) товарни автомобили с марката – ванове, шасикабини с надстройки, влекачи, самосвали, специализирана техника и т.н. Богатата гама на IVECO BUS предлага градски, извънградски и туристически автобуси с различни нива на оборудване, произведени върху шаси IVECO.

Дружеството е единствен официален представител в България на противопожарна техника MAGIRUS – най-реномираната марка, произвеждаща противопожарни и аварийно-спасителни автомобили, противопожарни стълби, противопожарно и специализирано оборудване.

Генераторите за електроенергия и двигатели за индустриално и морски приложение FPT допълват гамата от продукти, на които дружеството е вносител.

БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД разполага с най-голяма мрежа за сервизно обслужване на продуктите, които предлага, като покрива основните градове в България, за да бъде максимално близо до клиентите си.

С натрупаните повече от 25 години опит в продажбите и сервиза, БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ АД предлага на многобройните си клиенти от цялата страна лична консултация, съобразена с нуждите, световно известни продукти и висококачествен сервиз, за да отговори на големите очаквания, които клиентите заслужават.

FB page: https://www.facebook.com/DealerIveco/

Website: http://www.fordtrucks.bg

Mladen Nikolov