← Techstars Blog

Startup Weekend EindhovenMet de hulp van BOM, High Tech Campus, Brainport Development, City of Eindhoven, Dutch Accounting House, EY plus Shapeways kan de organisatie van Startup Weekend Eindhoven zich nu volledig richten op de inhoudelijke programmering.

Dankzij deze sponsors zijn de deelnamekosten voor een heel weekend inspiratie wederom verrassend laag. Ook zijn er enkele bijzondere presentaties en mentoren aanwezig: alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw idee om te zetten in een businessplan.

De reden voor sponsoring is voor alle partners eigenlijk gelijk: ze geloven in het belang van een ecosysteem van startups en ondernemende mensen in de regio. Voor sommige is de ondersteuning niet meer dan logisch. Zelf ook gestart als kleine ondernemer en nog goed in het geheugen hoe lastig de start soms was, maar misschien juist daardoor ook de periode van hun bedrijf waar ze misschien wel het meest trots op zijn. De periode waarin ze vanuit slechts een concept zijn gegroeid tot een goed draaiende organisatie. Een gevoel van trots over hun eigen creatie. Dat gevoel willen ze graag ook anderen laten ervaren met een steuntje in de rug.

Daarmee is de cirkel van Eindhoven als Startup-city rond: De energie van deze nieuwe startups zorgt voor nieuwe energie bij elke rechtgeaarde ondernemer. Niet voor niets zijn de deelnemers aan het weekend zo divers: van ambitieuze studenten en ondernemers tot leergierige techneuten & designers. De een met een idee, de ander op zoek naar inspiratie of simpelweg de passie om een ander vooruit te helpen.

Ben jij ook onderdeel van Eindhoven Startup-City?

Startup Weekend Eindhoven vindt plaats van 28-30 november 2014 op de High Tech Campus. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, inclusief eten, drinken, presentaties en enkele verrassingen. Toch nog twijfel? Neem dan contact op met Victoria (06 – 29837940), Peter (06 – 24592805), Maikel (06 – 11565352) of Noud (06 – 41822267).

This press release is available in English here.


, , , , ,


Noud de Greef