← Techstars Blog

Всяка година iCard AD превръща милиони плащания в реалност, защото вярва, че зад всяко плащане се крие уникална история!

 

iCard AD е утвърден лицензиран издател на електронни пари и е сред лидерите на европейския пазар за финансови услуги, базирани на високи технологии.

Дружеството оперира във всички държави от Европейската икономическа зона и обслужва над 250 хил. частни и над 55 хил. бизнес клиенти, като обработва над 10 милиона трансакции годишно.

Продуктовото портфолио на компанията включва брандовете: iCard, LeoPay, LeuPay Wallet, GiftCard, iCard Credit, iCard Direct, myATM, PremioCard. Те осигуряват на клиентите интуитивни, достъпни и сигурни услуги по приемане и обработване на плащания, издаване и персонализация на дебитни и кредитни карти, гифт карти, сметки за електронни пари, решения за разплащания, ATM услуги и др.  

Повече информация за iCard AD („Айкарт“ АД) можете да откриете на: www.iCard.com

„Айкарт“ АД партнира на събитието Startup Weekend Varna, което дава възможност на младите хора да реализират своите интересни бизнес идеи и проекти, както и да получат насоки от ментори с доказан опит в сферата на бизнеса.   

 

На 30.09.2018 г. от 18:30 часа, г-н Явор Петров, Изпълнителен Директор на „Айкарт“ АД, ще се включи в Startup Weekend Varna с представяне на компанията, нейните успешни практики, наложени брандове и водещи проекти.

Mladen Nikolov